Kerneværdier

Mål og visioner

J. Nørgaard Petersen A/S er en velkonsolideret, veldrevet og sund virksomhed. Det vil vi gerne fortsætte med at være. Derfor er det vigtigt, at alle i firmaet kender vores fælles mål og visioner, så vi alle arbejder i samme retning.

Vores mål er at være en virksomhed med en moderne personalepolitik, hvor der er plads til alle, og hvor alle føler sig godt tilpas og glæder sig til at komme på arbejde. For at dette kan lade sig gøre, er det vigtigt, at vores ledelse og medarbejdere er engagerede og aktive, og at de bidrager med input og godt humør.

Dygtige og engagerede medarbejdere sikrer en professionel organisation, der yder den bedste service, så vi kan leve op til vores målsætning om at være “Forbindelsen mellem tilfredse kunder”.

Det er vigtigt at have tilfredse kunder. Derfor skal kunden altid være i centrum i alt, hvad vi udfører. En tilfreds kunde forventer en positiv og serviceminded ekspedition lige fra han anmelder ordren, til godset bliver afhentet og leveret på rette tid og sted.

Kun gennem glade og tilfredse kunder kan vi hele tiden være foran vores konkurrenter og sikre vores position som en del af Danmarks bedste transportsystem.

Det skal altid være en god oplevelse at være kunde og medarbejder hos J. Nørgaard Petersen A/S.

Kerneværdier

  • Alle bidrager med en god omgangstone. Vi respekterer andres holdninger og hjælper gerne en kollega, der har brug for hjælp.
  • Vi arbejder målrettet med medarbejderudvikling og med at gøre vores interne forhold så gode som muligt, så vi forbliver den bedste arbejdsplads, og derved tiltrækker nye, dygtige medarbejdere.
  • Alle bidrager til firmaets synlighed og informerer potentielle kunder om vores produkter.
  • Vi begrænser antallet af fejl og er åbne for nye tiltag, der kan forbedre arbejdsgange og opgaveløsninger.
  • Vores biler fremstår ryddelige og præsentable. Vores chauffører er altid klædt i J. Nørgaard Petersen A/S arbejdstøj eller vest.
  • ​Vi er seriøse og professionelle i forholdet til vore kunder og arbejde. Vi overholder leverings- og afhentningstidspunkt, og er lydhøre over for vores kunders behov.