Lærlingeforløb

Lærling hos J. Nørgaard Petersen

Ofte er det helt nyt for en lærling at starte på en arbejdsplads, og mange kommer direkte fra skole og har ikke været på arbejdsmarkedet før. Derfor lægger vi vægt på, at du får en god introduktion til livet på en arbejdsplads. Derfor har vi tilknyttet en mentor til lærlingegruppen, som er en erfaren medarbejder, som du kan gå til med stort og småt. Han vil hjælpe dig på bedste vis og sørge for, at du får en grundig oplæring, så du langsomt introduceres til de forskellige opgaver i virksomheden.

Hvis du vil vide mere om Vejgodstransportuddannelsen, kan du se mere på Undervisningsministeriets hjemmeside.

Hej, jeg hedder Mads, og er udlært lærling hos J. NØRGAARD PETERSEN A/S i feb 2019. Jeg startede min lærlingeaftale efter mit grundforløb på skolen og har været her siden august 2016.

Jeg kan godt lide at blive udfordret, og det synes jeg, at jeg bliver hver dag. Der bliver samtidig lyttet til mig og mine behov, og jeg har gode kollegaer, der altid står klar til at hjælpe mig.​

I min læretid har jeg prøvet mange forskellige ting, da det er et udfordrende job, hvad angår håndtering af både forskellige godstyper og kundetyper. Der stilles krav til mig, og jeg får ansvar, der passer til min udvikling i forløbet, og det trives jeg godt med.

Transportens lærlingspris

Mads Grue Christensen fra J. NØRGAARD PETERSEN A/S har modtaget Transportens Lærlingepris 2019. Blandt de mange nominerede faldt valget på 24-årige Mads, da han ifølge dommerpanelet har gennemgået en enorm personlig og arbejdsmæssig udvikling samt blevet en rollemodel for andre unge, som vil i gang med en erhvervsuddannelse i transportbranchen.​